• Domů
  • Blog
  • Inzerujete zdarma a platíte až za výsledek

Inzerujete zdarma a platíte až za výsledek

05. 05. 2019 Tým Executivejob.cz

“Přicházíme s inovativním systémem, revolucí mezi pracovními portály. Je to jednoduché. Inzerujete zdarma, platíte až za výsledek. Sami se rozhodnete, kolik do hledání seniorního manažera budete investovat času i peněz.,” říká k revoluční podobě pracovního portálu pro seniorní manažery Executivejob.cz Tomáš Drážný, bývalý headhunter a zakladatel webu.

  • Vkládání inzerce je opravdu zdarma?

Ano, za vložení pozice na Executivejob.cz nic neplatíte. Pozice bude po vyvěšení aktivní 30 dní. Poté můžete pozici opětovně zdarma aktivovat na dalších 30 dní.

  • V čem unikátní systém spočívá?

Jak jsem uvedl, inzerujete zdarma. Na Vaši nabízenou příležitost pak budou reagovat manažeři, kteří se u nás registrují a musí splňovat určitá kritéria seniority, čímž ručíme za jejich kvalitu. Vy si poté můžete procházet jejich profily, ze kterých se dozvíte profesní historii, zkušenosti, požadavky a další. Až poté se rozhodnete, jestli si za odkrytí kompletních údajů o reagujícím manažerovi zaplatíte. Kolik utratíte, je jen na Vás. U nás je Vaše inzerce v bezpečí. Nekupujete si manažery v pytli.

  • Chápu dobře, že si tedy můžu odkrýt jeden profil, pět, nebo všechny?

Ano, je to na Vás. Ale rád bych uvedl podstatnou věc. Můžete si samozřejmě otevřít jeden profil manažera. Pokud však budete chtít otevřít všechny profily reagujících manažerů, stačí Vám otevřít jen čtyři profily reagujících manažerů. A to buď postupně, nebo najednou. Poté se automaticky otevřou i ostatní profily manažerů. Není to tedy tak, že u jedné pozice zaplatíte za otevření dvaceti profilů. Vždy maximálně jen za čtyři. Vy sami si určujete, kolik Vás bude ve výsledku inzerce stát.

  • Cenově se tedy budeme pohybovat kde?

Odkrytí jednoho profilu manažera stojí jeden kredit. Základní cena jednoho kreditu je 1990 Kč. Při zakoupení většího množství kreditů však získáte výhodnější cenu kreditu. Za otevření všech reakcí u Vaší pozice zaplatíte maximálně 7960 Kč. Takže u nás nikdy nezaplatíte víc, jako za standardní personální inzerci. Při nákupu většího množství kreditů Vás vše navíc vyjde ještě levněji. Kredity u nás navíc neexpirují a můžete je využít kdykoliv. Nikdo Vám je nevezme :).

  • Co otevřením profilu získám?

Rád vysvětlím. Každý manažer si vytvoří svůj profil na Executivejob.cz. Profily můžete procházet v databázi manažerů, nebo v reakcích na Vaši nabízenou pozici. Náhled neodkrytého profilů je zdarma. Díky tomu získáte přehled o zkušenostech, profesní historii manažerů a Vaše splněná klíčová kritéria. Podle toho se rozhodnete, jestli si profil odkryjete. Po odkrytí vybraného profilu se Vám zobrazí kontaktní údaje manažera a jeho CV. Pak už s ním jen stačí spojit a pozvat si ho na pohovor do dalších kol výběrového řízení.

  • Zmínil jste klíčová kritéria? Jak fungují?

Klíčová kritéria můžete zadat při vkládání pozice a vřele to doporučujeme. Náš systém Vám pak kandidáty seřadí podle toho, na kolik procent odpovídají Vašim požadavkům. Klíčová kritéria můžete kdykoliv libovolně měnit, procentuální žebříček reagujících kandidátů se vždy přepočítá podle aktuálního stavu.

  • Existuje ještě nějaký nástroj, díky kterému mi na vyvěšenou pozici budou reagovat opravdu jen ti relevantní kandidáti?

Ano. Jsou to takzvané doplňující otázky. Pro získání opravdu relevantních reakcí na inzerovanou pozici můžete navíc zadat u každé poptávané pozice až 3 doplňující otázky. Pokud jich využijete, manažeři na ně musí odpovědět, až poté mohou reagovat na pozici. Doporučujeme se ptát na stěžejní požadavky na pozici. Ptejte se formou otevřené otázky, ne uzavřené, aby kandidáti neodpovídali pouze ANO/NE.

  • Executivejob.cz jste založil před dvěma lety a vše fungovalo na klasickém placení za inzerci. Proč jste se rozhodli pro změnu?

Odpovědí je inovace. Není to o tom, že by náš koncept od začátku nefungoval a my museli něco měnit. My chceme měnit prostředí na trhu práce a přicházet s unikátními věcmi. Za dva roky se u nás objevily stovky manažerských pracovních příležitostí, firmy přes nás obsadily náročné pozice a my získali hned po roce silného investora. I přes to jsme se rozhodli koncept upravit a věříme, že budeme společnostem, které hledají na trhu práce do svých řad například generální ředitele, ještě více užitečným nástrojem.

Podívejte se na krátké shrnující video:

Pracovní příležitosti
Výpis článků

Proč hledat práci na ExecutiveJob.cz?

  • Získáte u nás možnost reagovat na seniorní manažerské pracovní příležitosti
  • Registrace je u nás zdarma a zabere Vám maximálně 3 minuty
  • Můžete využít neviditelného režimu, nikdo se nedozví, že hledáte novou kariérní výzvu
  • Získáte 10% slevu na všechny naše služby, například na vytvoření profesionálního CV nebo LinkedInu. 
  • Budete na očích - spolupracujeme s 15 top headhuntery v ČR
  • Změníme Vaše hledání nové kariérní výzvy v zážitek

Získejte mzdový průzkum trhu

Zapojte Vaši firmu do průzkumu odměňování Pay-Fair a získejte zdarma grading a kategorizace všech rolí ve firmě.

Pokud se přihlásíte mezi prvními 50, můžete využít 50% slevu na podrobná data o mzdách, bonusech a benefitech.