• Domů
  • Blog
  • Máme boty! První investor nás posune zase o kus dál

Máme boty! První investor nás posune zase o kus dál

30. 04. 2019 Tým Executivejob.cz

Odstartovali jsme v červnu 2017. Měli jsme cash flow na tři měsíce, scházeli se v bytě, očekávali první reakce na náš projekt Executivejob.cz. Noci jsme strávili u excelu, přišly první dny v terénu, první klient, první obsazená pozice, první pochybnosti, první skvělá reference a podpora okolí, první kanceláře. Do týmu jsme přibrali Terezu, která vyšvihla klientský servis, na kterém si zakládáme, registroval se tisící kandidát, objevily se o nás první články v médiích. I když máme za sebou kus cesty, nadneseně lze říct, že jsme opět na startu. Jen už nestojíme v blocích před neznámým závodem, ale už přesně víme, jakým směrem běžet. A s nadsázkou řečeno slovy trenéra basketbalistů z filmu Kokosy v pralese - Máme boty! Do Executivejob.cz, webu spojujícího top manažerské pracovní nabídky a seniorní manažery, totiž vstoupil začátkem podzimu 2018 první investor. A vyrážíme!!

Rozšířili jsme se na všech frontách. Oblasti sales, marketing i zákaznická péče získaly nové lidi, pracujeme na vydatných změnách na našem webu a kromě chystaných novinek a rozvoje se pomalu připravuje na expanzi do zahraničí. Nejsou to malé cíle, to je nám jasné. Ale kdyby nám někdo před rokem řekl, že po patnácti měsících na trhu získáme investora, také bychom nemuseli věřit.

Do budoucna chceme být první evropskou volbou pro top kandidáty v situaci, kdy řeší další vývoj své profesionální kariéry a to nejen při změně pracovní pozice, ale i při osobním a profesním rozvoji. Zároveň chceme být první volbou pro společnosti či headhuntery, kam zadávat manažerské příležitosti a kde hledat seniorní zaměstnance především díky efektivitě náboru a úspoře času. Postupně plánujeme přidávat nové služby, aby k nám lidé nechodili jen hledat nové zaměstnání, ale jednoduše se rozvíjet. To je dlouhá cesta a první investor nám umožil pořádně začít.

Investice v řádech vyšších milionů od privátního investora s dlouhodobou zkušeností a know how z HR oblasti podpoří především vývoj webu a služeb. Cílem je posunout platformu více směrem k komunitnímu webu a postupně vybudovat Svět manažerů. Ale hlavně věříme, že díky novým změnám budete spokojeni vy. Že díky nám, jako kandidáti, najdete novou skvělou práci, firmy zase top senironí manažery. My do toho rozhodně budeme šlapat dál a s naší podporou můžete počítat. Protože jak je uvedeno výše - Máme boty!

Pracovní příležitosti
Výpis článků

Proč hledat práci na ExecutiveJob.cz?

  • Získáte u nás možnost reagovat na seniorní manažerské pracovní příležitosti
  • Registrace je u nás zdarma a zabere Vám maximálně 3 minuty
  • Můžete využít neviditelného režimu, nikdo se nedozví, že hledáte novou kariérní výzvu
  • Získáte 10% slevu na všechny naše služby, například na vytvoření profesionálního CV nebo LinkedInu. 
  • Budete na očích - spolupracujeme s 15 top headhuntery v ČR
  • Změníme Vaše hledání nové kariérní výzvy v zážitek

Získejte mzdový průzkum trhu

Zapojte Vaši firmu do průzkumu odměňování Pay-Fair a získejte zdarma grading a kategorizace všech rolí ve firmě.

Pokud se přihlásíte mezi prvními 50, můžete využít 50% slevu na podrobná data o mzdách, bonusech a benefitech.